Het plaatsen van rasters doen wij voornamelijk om de grazers binnen het begrazingsgebied te houden of om te verhinderen dat dieren de openbare weg op gaan. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten houtachtige materialen voor de uitvoering. Wij geven zelf de voorkeur aan duurzame (hout)soorten met een keurmerk.

Het plaatsen en herstellen van rasters gebeurt veelal machinaal met een palenklopper. Deze palen worden in de grond getrild, zodat de grond die er om heen ligt niet kan worden losgewoeld. Op deze manier staan de palen muurvast in de grond. De rasters kunt u laten plaatsen in combinatie met andere (fauna)voorzieningen, bijvoorbeeld klaphekken, terugkeerpoorten, werkpoorten en borden. Rasters die wij plaatsen zijn onder andere:

  • Schapenrasters;
  • Faunarasters;
  • Stroomrasters;
  • Afrasteringen met punt- of gladde draad.

Elk wildraster en elke faunavoorziening betreft maatwerk. We bespreken daarom graag met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Voor het weren of binnenhouden van dieren kunt u ook kiezen voor het laten plaatsen van vee- en/of wildroosters. Lees hier meer over vee-/wildroosters.

Project: Rasterwerk Sijzenbroek

Project: Rasterwerk Keent Gemeente Oss

Project: Rasterwerk N275

Project: Plaatsen van slieten Kevelaarsedijk Wellerlooi

Diverse rasterprojecten

Neem contact op:

Wij zijn gecertificeerd:

Wij zijn lid van: