Wij kunnen voor u het onderhoud en de reiniging van verhardingen verzorgen en tevens nieuwe fiets- en wandelpaden realiseren.

Onderhoud van verhardingen

Bij het onderhoud van verhardingen kunt u denken aan vegen, borstelen en reinigen. Voor de reiniging van verhardingen maken wij gebruik van een veeg-/zuigcombinatie. Het onkruid tussen verhardingen verwijderen wij op een milieuvriendelijke manier met een ronddraaiende borstel die het onkruid met pennen van staaldraad er tussenuit borstelt.

Naast het reinigen van verhardingen, kunnen wij u ook helpen met de reiniging van bermpaaltjes. Dit doen wij met behulp van een palenwasinstallatie die aan een tractor wordt bevestigd.

Aanleg van halfverhardingen

Wilt u geen verhardingen laten reinigen, maar juist laten aanleggen? Ook dan helpen wij graag. Indien u op zoek bent naar wandel- of fietspaden met een halfverharding, raden wij Grauwacke aan: een milieuvriendelijk materiaal dat een regelmatig en hard oppervlak geeft en aansluit bij iedere omgeving. Juist voor recreatieve paden is dit het ideale materiaal. Het blijft niet kleven aan schoenen of wielen en is daarnaast ontzettend goed begaanbaar voor wandelaars, fietsers en zelfs rolstoelgebruikers.

Wanneer wij een wandel- of fietspad aanleggen, wordt er eerst een cunet gegraven. Vervolgens wordt hier een funderingslaag aangebracht die verdicht wordt. Tot slot wordt de toplaag aangebracht en eveneens verdicht met een mobiele wals. Het pad is hierna direct klaar voor gebruik!

Project: Parkeerplaats Reindersmeer Well

Project: Wandelpad te Well

Project: Wandelpad Groote Peel

Neem contact op:

Wij zijn gecertificeerd:

Wij zijn lid van: